Workshops en lezingen voor iedereen die met kinderen werkt
Kinderbrein opleidingscentrum

Home

Waarom Kinderbrein?

Mijn passie is het werken met kinderen en het helpen van kinderen in hun ontwikkeling. Deze passie doe ik reeds vele jaren in mijn eigen praktijk Kinder- en jeugdpraktijk De Puzzel.

Naast het werken met kinderen in de praktijk, groeide mijn belangstelling om mijn kennis te delen. Dit met iedereen die werkt met kinderen. Ben je ouder, kinderkinesist, psycholoog, logopedist, ergotherapeut, kindercoach,…? Het maakt helemaal niet uit! Iedereen die met kinderen werkt, wil ik mijn kennis en vooral ervaringen vanuit de praktijk delen, zodat ook jij de kinderen beter kunt helpen in hun ontwikkeling.

Daaruit is Kinderbrein ontstaan. Ik ben docent bij Breincentrum en Smart Education. Ook geef ik workshops in het lezen van kindertekeningen. Een kindertekening lezen op vraag is ook een mogelijkheid.

Doelgroep

Dus ben jij een leerkracht of therapeut die vast zit met bepaalde ontwikkelingsproblemen bij kinderen in je klas of in therapie, aarzel niet om een kijkje te nemen in het uitgebreide aanbod van cursusdagen. Ik weet hoe het is om een plafond te bereiken bij kinderen, maar door mij verder in de materie te verdiepen en bij te scholen, heb ik oplossingen gevonden. Deze oplossingen wil ik je graag aanreiken. Neem jij het heft in handen om de oplossing te vinden? Top, ga ervoor! Alle kleine beetjes helpen, zeker bij kinderen. Je krijgt er veel voor terug.

Missie

De missie van Kinderbrein: het verruimen van de kennis van iedereen die met kinderen werkt, om zo te zorgen dat er meer inzicht komt in de ontwikkeling van het kinderbrein. Vanuit deze inzichten kan er geoefend worden om de neurale netwerken van het kind te versterken en zo het kind sterker te maken!

Logo Smart Education Logo Breincentrum Logo Kinderen Beter Begrijpen