Workshops en lezingen voor iedereen die met kinderen werkt
Kinderbrein kinder- en jeugdpraktijk

Kinderen beter begrijpen

Logo Kinderen Beter Begrijpen

Kindertekeningen lezen (op vraag)

"1 beeld zegt soms meer dan 1000 woorden!"

Heb je je wel eens afgevraagd waarom je kind bepaalde dingen tekent? Ik heb me dit vaak afgevraagd. En nu kan ik je zeggen waarom een kind ‘vertelt’ via een tekening.

Uit een tekening is heel wat informatie te halen. Gedachten, gevoelens, blokkades, emoties, … Ik krijg vaker de vragen: ‘wat gaat er in het hoofd van mijn kind om?’, ‘hoe voelt mijn kind zich?’, ‘is het allemaal niet wat veel voor mijn kind?’…

Herken je 1 van deze vragen? Een kindtekening kan je meer inzicht geven. En het mooie is, je kind hoeft het je niet eens te vertellen. Ook tekenen is taal, beeldende taal.

Als licentietrainer ‘Kinderen beter begrijpen’ kan ik een kindertekening lezen. Er kan een antwoord gegeven worden op een specifieke hulpvraag die je hebt bij de tekening of bij je kind. Ook kunnen er handvaten geboden worden om verder met je kind aan de slag te kunnen.

"Een tekening heeft meerdere lagen,
je moet ze alleen leren zien!"

Lezingen

Heb je interesse in kindertekeningen en zou je er graag eens wat meer van willen weten? Dan is een lezing een ideale manier om hiervan te proeven.

In een lezing gaan we dieper in op onderwerpen zoals huistekeningen, kindtekeningen, boomtekeningen.

Zelf de online training volgen

Dit is hoe ik zelf begon, ik heb zelf de online training gevolgd van Kinderen beter begrijpen van Eveline Ruitenberg. Een leuke online training waarbij je stap voor stap leert om kindertekeningen te analyseren.

Als je je via deze link aanmeldt, krijg je de cursus voor een bedrag van €347,- in plaats van €497,-.

DUS aarzel niet en verruim je kennis! Ga zelf aan de slag!